Servis

u garantnom i vangarantnom roku

Obezbeđena

obuka

Ekskluzivni

distributer

Servis

u garantnom i vangarantnom roku

Obezbeđena

obuka

Ekskluzivni

distributer

Mesosys linija za problematičnu kožu

Mesosys linija za problematičnu kožu je bez štetnih sastojaka i konzervanasa: bez parabena, veštačkih surfaktanata, veštačkih boja, mirisa, etanola.

Ključni aktivni sastojci:

Zinc PCA: Nudi sve prednosti cinka, koji se ponaša kao prirodni hidratantni faktor. Poznato je da pomaže u lečenju akni i ekcema.
Phytosphingosine:  pripada grupi lipida i prirodni je sastojak naše kože. Ima antibakterjisko i antinflamatorno dejstvo, reguliše lučenje masti u površinskim slojevima kože, čime poboljašava njenu prirodnu hidrataciju. Stvara sloj keramida na površini kože i tako sprečava dehidrataciju (gubitak vlage)
Houttuynia cordata extract: ima odličan antibakteriski učinak i ublažava upalna stanja kože.
Cuscuta australis seed extract: Sprečava da bakterija uđe u poru i inhibira dejstvo bakterija koje uslovljavaju pojavu akni.

CELLTHERA FLAWLESS SKIN RENEWAL SERUM – 30ml

MESOSYS SERUM ZA PROBLEMATIČNU KOŽU: pomaže da se umanje mrlje i crvenilo na licu, umiruje inflamiranu i iritiranu kožu. Uspostavlja balans vlage i masnoće, sprečava prekomerno lučenje sebuma. Značajno smanjuje lučenje sebuma i mašćenje kože te tako sprečava nastanak bubuljica.

CELLTHERA FLAWLESS SKIN RENEWAL CREAM – 40ml

MESOSYS KREMA ZA PROBLEMATIČNU KOŽU: značajno smanjuje lučenje sebuma i mašćenje kože te tako sprečava nastanak bubuljica.

AKO ŽELITE DA SAZNATE VIŠE ILI KUPITE NAVEDENE PROIZVODE POSETITE NAŠ MESOSYS SAJT

Top
X