Servis

u garantnom i vangarantnom roku

Obezbeđena

obuka

Ekskluzivni

distributer

Servis

u garantnom i vangarantnom roku

Obezbeđena

obuka

Ekskluzivni

distributer

Mesosys linija za izbeljivanje kože

Mesosys linija za izbeljivanje kože (protiv pigmentacija) je bez štetnih sastojaka i konzervanasa: bez parabena, veštačkih surfaktanata, veštačkih boja, mirisa, etanola.

Ključni aktivni sastojci:

Ekstrakt korena Glycyrrhiza glabra (licorice): Deluje na hiperpigmentacije tako što inhibira tirozinazu, enzim odgovoran za procese pigmentacije kože. Umiruje svrab, peckanje, crvenilo i otok kože.
Ethyl ascorbyl etar: Izuzetno efikasno deluje na izbeljivanje i jak je antioksidans, metaboliše se u telu na isti način kao vitamin C. Inhibira dejstvo tirozinaze i na taj način prevenira stvaranje melanina. Deluje kao jak antioksidans tako što neutrališe slobodne radikale.
Ekstrakt lista Fraxinus rhynchophylla: Izbeljuje kožu i ujednačava ton tako što inhibira sintezu melanina.
Ekstrakt Phyllanthus amblicae: Sadrži veliku koncentraciju vitamina C i tanina. Pomaže u izbeljivanju kože i čine kožu jedrom.
Ekstrakt semena Phaseolus Radiatus: Ektrakt na bazi mahunarki bogat vitaminom B1, B2 i provitaminom A, pojačava efekat beljenja i umiruje kožu.

MESOSYS CELLTHERA VITA WHITE SERUM 30ml

  • Funkcija: Izbeljivanje kože, ujednačavanje tona, uklanjanje pigmentacija

MESOSYS SERUM ZA BELJENJE pomaže u uklanjanju mrlja i fleka na koži, ublažava diskoloraciju i umiruje kožu iscrpljenu usled delovanja spoljašnjih štetnih faktora.

MESOSYS CELLTHERA VITA WHITE CREAM 40g

  • Funkcija: Izbeljivanje kože, ujednačavanje tona, uklanjanje pigmentacija

MESOSYS KREMA ZA IZBELJIVANJE pomaže u izjednačavanju tona kože i smanjuje crvenilo zahvaljujući obilju sastojaka koji izbeljuju.

AKO ŽELITE DA SAZNATE VIŠE ILI KUPITE NAVEDENE PROIZVODE POSETITE NAŠ MESOSYS SAJT

Top
X