Servis

u garantnom i vangarantnom roku

Obezbeđena

obuka

Ekskluzivni

distributer

Servis

u garantnom i vangarantnom roku

Obezbeđena

obuka

Ekskluzivni

distributer

Mesosys linija protiv bora

Bez štetnih sastojaka i konzervanasa: bez parabena, veštačkih surfaktanata, veštačkih boja, mirisa, etanola.

Ključni aktivni sastojci:

Adenosine: Dobro poznati sastojak koji snažno deluje protiv bora tako što utiče na aktivaciju ćelija kože i pojačava sintezu kolagena.
SYN-AKE: Ovo je mali peptid koji oponaša delovanje Waglerina-1, polipeptida koji se nalazi u sastavu otrova zmije temple wiper. On ima snažno dejstvo na redukciju bora i finih linija tako što inhibira kontrakciju mišića, zateže je i daje joj elastičnost.
Yeast ferment ekstrakt: Sastoji se više od 50% od proteina i sadrži mnoštvo esencijalnih aminokiselina i vitamina. Nadoknađuje nedostatak proteina.
Ekstrakt Avena sativa (oat)kernel: Umiruje i pomaže regeneraciju iritirane kože. Daje trenutan efekat u vidu zatezanja.

MESOSYS CELLTHERA ANTI-WRINKLE SERUM 30ml

  • Funkcija: Protiv bora

MESOSYS SERUM PROTIV BORA deluje na uklanjanje finih linija i bora. Phytosphingosine deluje na obnavljanje oštećene kože, adenozin i peptid SYN-AKE čine kožu zategnutom i usporavaju proces starenja.

Phytosphingosine:  pripada grupi lipida i prirodni je sastojak naše kože. Ima antibakterjisko i antinflamatorno dejstvo, reguliše lučenje masti u površinskim slojevima kože, čime poboljašava njenu prirodnu hidrataciju. Stvara sloj keramida na površini kože i tako sprečava dehidrataciju (gubitak vlage).

MESOSYS CELLTHERA ANTI-WRINKLE CREAM 40g

  • Funkcija: Protiv bora

MESOSYS CELLTHERA ANTI-WRINKLE CREAM obnavlja čvrstinu kože i pomaže ispravljanju bora pomoću peptida SYN-AKE, adenozina i ekstrakta avene sative koji pokazuju izvanredan efekat u ispravljanju bora.

AKO ŽELITE DA SAZNATE VIŠE ILI KUPITE NAVEDENE PROIZVODE POSETITE NAŠ MESOSYS SAJT

Top
X