Servis

u garantnom i vangarantnom roku

Obezbeđena

obuka

Ekskluzivni

distributer

Servis

u garantnom i vangarantnom roku

Obezbeđena

obuka

Ekskluzivni

distributer

Ecleris

Zadovoljstvo nam je da predstavimo proizvode kompanije Ecleris koja se bavi proizvodnjom medicinske i opreme za estetiku.

Prva dva uređaja koja nam dolaze su uređaj EP za elektroporaciju – mezoterapiju bez igle poslednje generacije i  MiniVac uređaj za dijamantsku mikrodermoabraziju sa 11 dijamantskih nastavaka, sa jedinstvenim rešenjima i sa kvalitetom koji je dosta iznad kineskih kopija.

Tretmani urađeni ovim aparatima su hit u svetu i omogućavaju brz povrat investicije uz zadovoljne klijente.
Pozovite za demonstraciju i uverite se u kvalitet ovih uređaja.

ECLERIS EP je profesionalan aparat za mezoterapiju (elektroporaciju) bezEcleris EP - Elektroporacija - mezoterapija bez igle igle.

Aparat odlikuje lako korišćenje i kvalitet koji se vidi na svakom detalju, a dve ručice omogućavaju komforno izvođenje tretmana na licu i telu.

Elektroporacijom je moguće ubaciti aktivne materije mnogo dublje nego starim metoda kao što su jontoforeza i sonoforeza (ultrazvuk). U kombinaciji sa kvalitetnom eksfolijacijom ( npr. dermoabrazija Minivac-om) daje odlične rezultate bez rizika od infekcija i otoka povezanih sa klasičnom mezoterapijom. Bezbedan za korišćenje i od strane obučenih kozmetičara.

Elektroporacija je tehnologija koja je razvijena da bi se omogućio prodor korisnih materija kroz kožu. Za postizanje ovog cilja Ecleris EP koristi visoku voltažu u sklopu sa radifrekventnim elektromagnetnim talasima.

Tokom procesa elektroporacije, propustljivost plazmatične membrane ćelije se privremeno menja, tako da nastaju unutar ćelijski prolazi koji omogućavaju prodor aktivnih materija.

Takođe, elektroporacija otvara izuzetno male kanale u epidermisu tako što deluje na lipide u međućelijskom prostoru. To je i najbitnija odlika ove medicinsko-estetske metode jer omogućava prodor supstanci kroz kožu koja inače propušta maksimalno do 0.3% nanetih materija.

Delovanjem specifičnih struja na kožu privremeno reorganizujemo ćelije i stvaramo otvore koji nam omogućavaju da površinski nanete materije ubacimo ispod kože.

Elektroporacija je neinvazivna i bezbolna alternativa tradicionalnoj mezoterapiji sa iglom pa se stoga naziva i no-needle mesotherapy – mezoterapija bez igle ili virtuelna mezoterapija.

Elektroporacija omogućava prodor mikro i makro molekula, čak i onih većih od 800.00 Daltona, kao što je hijaluronska kiselina ili heparin, ili npr. molekule kolagena čija je veličina od 500.000 Daltona bila prepreka za unošenje drugim metodama.

Preparati sa lipozomima fosfatidil holina kao prenosiocima aktivnih materija su odlični za prenos aktivnih materija ovom metodom.

Preporučujemo upotrebu sterilnih ampula sa serumima za tretmane mezoterapije bez igle.

Izbegavati serume ili kreme koje imaju u sebi konzervanse (parabene), silikone, parfeme i druge dodatne materije koje mogu biti alergeni.

Prednosti:

 • ne-jonizujući i ne-termički talasi
 • nema električnog kontakta sa klijentom
 • nema opasnosti od opekotina
 • nama galvanskog efekta niti stvara mišićnu stimulaciju
 • nema neutralnu ploču-elektrodu
 • nema molekularne jonizacija aktivnih materija
 • može se korstiti na klijentima koji imaju metalne implante
 • potpuno neinvazivna metoda
 • možemo korisiti, jonizovane, ne jonizovane, lipofilične i hidrofilične supstance
 • nema potrebe za provodnim gelommetoda je praktična i laka za korišćenje

Najčešća primena:

 • napredni anti-age tretmani lica
 • tretmani bora
 • tretmani ožiljaka od aknilokalizovane masne naslage
 • celulitis
 • strije
 • opuštena koža
 • priprema ili oporavak kože posle palstičnih operacija
 • tretmani učvršćivanja grudi
 • tretmani hiperpigmentacije
 • tretmani keloidnih ožiljaka

Medicinska dijamantska mikrodermoabrazija Ecleris Super Skin

Mikrodermoabrazija lica za blistav ten i glatku kožu!

Mikrodermoabrazija je postala jedan od najpopularnijih tretmana u svetu za blistav ten i čistoću kože lica, i to ne bez razloga. Radi se o bezbolnoj terapiji koja pomoću dijamantskih čestica koje su na vrhu aplikatora, kontrolisano uklanja površinski sloj kože i time podstiče njezino intenzivno obnavljanje. Na taj način povećava se otpornost kože i kapacitet za vlagu.

Ova procedura  podstiče: cirkulaciju i ishranu kože, otpušava pore,  učvršćuje kožu i poboljšava njenu elastičnost.

Kako mikrodermoabrazija deluje na kožu?

 • Smatrajte mikrodermoabarziju idealnim mehaničkim pilingom.
 • Smanjuje  sunčane pege, staračke pege (hiperpigmentacije) – uklanja znake foto starenja.
 • Smanjuje proširene pore i pliće bore. Stimuliše nastanak novog kolagena.
 • Poboljšava tonus i teksturu kože.
 • Koža postaje glataka i sjajna, a njena sposobnos apsorpcije i iskoristjivosti preparata za negu postaje veća.

Šta je to dijamantska mikrodermoabrazija?

Dijamantska mikrodermoabrazija je mehaničko uklanjanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa vakumom i dijamantskom glavom , koji ujedno vrše i vakuum masažu, što doprinosi boljem čišcenju lica, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže. Podstiče se rast novih ćelija kože u bazalnom sloju.

Ciklus samostalnog odbacivanja mrtvog sloja kože traje 2 nedelje, a u zrelijim godinama se usporava, pa ga treba ubrzati. Kod masne kože mladih ne dolazi do redovnog ljuštenja starih ćelija što stvara sklonost ka aknama. S toga se ovaj tretman preporučuje i mladim i zrelim kožama.
Stanje kože je vidno bolje već posle prve procedure.

Mikrodemo abrazija se može koristiti uz voćne kiseline i karboksi terapiju ili kao uvod u medicinske tretmane podmlađivanja i lečenja ožiljaka i akni.

Tretman se radi u razmaku od 10 do 14 dana. Idelano je uraditi 4 vezana tretmana, a zatim napraiti pauzu ili da pacjenti dolaze jednom mesečno na održavanje, a posle tri do četiri meseca se opet ponovi ciklus od 4 tretmana.

Sam tretman traje od 10 do 20 minuta, vrlo je konforan i za pacijenta i za terapeuta.

Krakteristike aparata ECLERIS Super Skin set

Aparat je prenosiv. Sastoji se od: tela aparata, vakum sonde i 11 (standardna verzija ima 6 nastavaka) nastavaka sa različitim površinama i gradacijama (dijamantske glave).
Dijamantske glave na sebi imaju fiksirane čestice (kristale) dijamanata celom površinom. Postoji pet različitih finoće glava (različita veličina čestica dijamanta),  što omogućava različit stepen uklanjanja površinskog sloja kože i a različiti oblici i prečnici obezbeđuju pristup nepristupačnim delovima lica ili tela. Glave se mogu koristiti oko 250 puta i nakon toga se mogu zameniti.

Na samom aparatu pojstoji mogućnost podešavanja jačine vakuma, sto omogućava  rad kod pacijenta sa tankom kožom i pacijenata sa viškom kože. Kontrola vakuma na samoj ručki ne dozvoljava da se u toku rada prave podlivi.

Kožni detritus se odlaže u providni kontejner, koji  se nalazi ispred poroznog mikrofiltera koji je trajni.

Sistem se lako prazni i održava čistim, nema filtera koji se moraju menjati. Aparat i njegovi delovi  se lako čiste i dezinfikuju.

Top
X