Servis

u garantnom i vangarantnom roku

Obezbeđena

obuka

Ekskluzivni

distributer

Servis

u garantnom i vangarantnom roku

Obezbeđena

obuka

Ekskluzivni

distributer

Ballancer

Ballancer sistem

Anti aging i anti celulit masažer tela – najbolji uređaj svoje vrste na svetu.

Ballancer je efikasan i prijatan u isto vreme.

Posle samo jednog tretmana klijent je zadovoljan, oseća se lagano i opušteno. Tretmani Ballancer-om su odlični kao samostalni i kao sastavni deo tretmana za „nehiruršku” liposukciju kao što su kavitacija, radiotalasni tretmani i slično.

Jednostavna  i pouzdana upotreba

Ballancer prozvodi Mego Afek, izraelaska kompanija koje i proizvela prvu mašinu za limfnu drenažu, još 70tih godina prošlog veka a poznata je po Lympha press sistemu koji je u medicinskoj upotrebi preko 10 godina i važi za zlatni standard.

Postoji više vrsta centralnih jedinica koje koriste istu Ballancer Pro „garderobu” sa 24 komore.

Mi preporučujemo novi model  centralne jedinice Ballancer 505 Classic u kombinaciji sa Ballancer Pro“pantalonama”. Ovaj set je specijalno dizajniran za upotrebu u estetskim centrima, wellness-ima ili spa centrima i obuhvata programe koji potpuno zadovoljavaju sve potrebe takvih klijenata.

Ballancer Pro centralna jedinica je skuplja i spada u medicinske uređaje jer pored „Ballancer” i „Wave” programa ima i programe za medicinske indikacije.

Snaga obe centralne jedinice je ista.

Ballancer centralne jedinice se mogu spojiti sa kompjuterom preko USB porta i softvera koji stiže sa aparatom. U softveru dobijamo potpuni  grafički prikaz (vidi sliku levo) pritiska u svakoj komori čime se može po potrebi smanjiti ili povećati  pritisak u određenoj zoni tela tj. možemo kreirati program za određenog klijenta. Takođe preko softvera se može proveriti  ukupno radno vreme aparata radi kontrole.

 • Trenutno rešava prolem „teških nogu”
 • Značajno poboljšava rad limfnog sistema
 • Doprinosi prirodnoj detoksikaciji organizma
 • Poboljšava metabolizam
 • Smanjuje izgled celulita
 • Smanjuje obime tretiranih područja
 • Poboljšava elastičnost kože
 • Poboljšava rezultate tretmana kavitacije, radiotalasa…
 • Limfni sistem

Cirkulacija limfe se popravlja, i u perifernom toku kao i u centralnim limfnim čvorištima. Rezultat je bolje pražnjenje metaboličkih nusprodukata iz međućelijskog prostora. Posredno, tretman pomaže i imunom sistemu.

 • Mišići

Ballancer masira i mišiće. Talasasti pokreti opuštaju mišiće, ukljanjaju nagomilanu tečnost koja je nastala usled napora mišića, čime se smanjuje napetost u mišićima.

 • Koža

Ballancer masaža će omogućiti da se koža bolje prokrvi i dobije svež kiseonik, što dovodi do boljeg izgleda kože.Popravlja se tonus i čvrstina. Pojava celulita se može prevenirati a i ukloniti nakon serije tretmana.

 • Cirkulatorni sistem

Ballancer  talasasta masaža deluje kao “spoljašnje” srce, blago povećava cirkulaciju počev od perifernih krvnih sudova.  Poboljšanjem cirkulacije , dolazi do bolje eliminacije toksina i boljeg snabdevanja ćelija kiseonikom.

 • Sistem za varenje

Ballancer masira i stimuliše i abdomen . Rezultat je relaksacija abdominalnih mišića kao i regulisanje izbacivanja štetnih materija iz organizma.

Čak 24 komore u „odelu” – komore su potpuno nezavisne i sa unutrašnjim preklapanjem

Komore su napravljene od elastičnog materijala i potpuno su neprimetne za klijenta.

Jedinstveni sistem kontrole  pritiska u komorama koji omogućava da se više komora kontroliše u isto vreme, pojedine se kontrolisano naduvavavju a druge izduvavaju, i  tako prave savršeni  „talas”

Konstatno merenje pritiska u komorama, uređaj tačno zna koliki je pritisak u svakoj komori i prilagođava svoj rad prema tim podacima.

Kompletna limfna drenaža – od tabana do gornjih ekstremiteta ( sa Ballancer Jacket-om) bez bola.

Jedinstveni program Pre-Therapy program , koji pre svakog tretmana blago stimuliše i aktivira limfne čvorove.

Robusna izrada  – Vrhunski materijali sa čvrstim rajsferšlusima koji su se u praksi pokazali bolja od „čičak” traka koje se posle nekog vremena istroše.

Top
X